Eğitim Konusu

Akış, Ağırlık, Hacim, Sıcaklık, Basınç, Devir, Uzunluk Sistemleri Yetki Grubu eğitimi ; Temel SI birimleri, devir, kuvvet, akış (hava, sıvı, gaz), ağırlık, sıcaklık ve uzunluk parametrelerinin ölçüldüğü  tıbbi cihazlar için Test, Kontrol ve Kalibrasyon Uzmanı Eğitimi içeriği  Temel Eğitim, Teorik Eğitim ve Uygulamalı Eğitimden oluşmaktadır. Akış, ağırlık, hacim, sıcaklık, basınç, devir, uzunluk sistemleri ile çalışan tıbbi cihazların test, kontrol ve kalibrasyonun Uzmanlık Eğitimleri gerçekleştirilecektir.  Eğitim Programı toplamda 56 saatten oluşmaktadır.

Kimler Eğitime Başvuru Yapabilir?

• Biyomedikal Mühendisliği (*)
  • Tıp Mühendisliği (*)
  • Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği (*)
  • Kimya Mühendisliği (*)
  • Fizik Mühendisliği (*)
  • Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Ön Lisansı
  • Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alanı veya Tıp Elektroniği Bölümü Orta Öğretim

(*)Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora

Neler Öğreneceksiniz?

Akış, Ağırlık, Hacim, Sıcaklık, Basınç, Devir, Uzunluk Sistemleri Yetki Gurubu eğitim içeriği; -Genel Metroloji Eğitimi -Biyomedikal Kalibrasyon Laboratuvar Eğitimi -Temel Güvenlik -Elektriksel Güvenlik -Cihazların Performans/Güvenlik Testleri -İlgili Standartların İncelenmesi -Test, Kontrol ve Kalibrasyon Uygulamaları -Test Sonuçlarının Raporlanması -Ölçüm Belirsizliğinin Hesaplanması

Uygulamalı Eğitim Yeri

Uygulamalı Eğitimler Üniversitemizin  Kalibrasyon Laboratuvarında gerçekleştirilecektir. Uygulamalı Eğitim için Laboratuvarımızda  kalibrasyonu gerçekleştirilecek cihazlar ve ilgili kalibratörler/analizörler ile uygulamalı test, kontrol ve kalibrasyon eğitimleri gerçekleştirilecektir.

Eğitim Fiyatı

Eğitim Ücreti :1.306 TL

Eğitim Tarihi

Teorik Eğitim Tarihi                     : 25 Şubat – 17 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Teorik Eğitim Sınav Tarihi          :  Eğitim Sonunda Yapılacaktır

Uygulamalı Eğitim Tarihi            : 18 – 31 Mart  2019 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Toplam Eğitim Süresi                 :  5 gün (40 Saat)